Waar kan ik Google reCAPTCHA activeren?

Soms ontvang je ongewenste spamberichten via het contactformulier wat onwenselijk en vervelend is. Er is nu ook een mogelijkheid om google captcha te activeren, zodat spam robots geen kans meer maken op je website.

Hoe kan ik de captcha activeren?

Let op: Als je nog geen Google ReCaptcha API sleutels hebt, maak dan eerst de API sleutels aan.

Om de extra beveiliging te activeren moet je de volgende stappen nemen:

• Ga naar de SitePack admin en selecteer je website of webshop
  • Klik bovenaan op Instellingen -> Contactformulier
  • Activeer de checkbox bij beveiliging voor Google reCAPTCHA
  • Kopieer de site en geheime sleutels
  • Sla de instellingen op

Moeten mijn klanten nu moeilijke codes invullen?

Nee, we maken gebruik van een automatische captcha via Google. Dit betekent dat je geen letters en cijfers hoeft in te typen. Het is ook niet meer nodig om moeilijke sommen op te lossen, zodat gebruikers een stuk makkelijker contact met je kunnen blijven opnemen.