Waar kan ik Webmail gebruiken en inloggen?

Bij SitePack krijg je standaard een e-mailaccount bij een domeinnaam, en je hebt toegang via onze webmail.

Let op: Wij kunnen je helaas niet verder helpen met het instellen van e-mailaccounts in op je eigen computers, laptops en telefoons. Heb je toch hulp hierbij nodig? Dan kan je contact opzoeken met een lokale automatiseerder om dit te laten doen.

Hoe gebruik ik de webmail voor accounts die na 1 sep 2023 zijn aangemaakt?

Volg onderstaande stappen om de webmail te gebruiken:

• Ga naar onze webmail login op https://webmail.cloudisp.net
  • Gebruik je e-mailadres als gebruikersnaam
  • Vul het bijbehorende wachtwoord in
  • Inloggen

Hoe gebruik ik de webmail voor accounts die voor 1 sep 2023 zijn aangemaakt?

Volg onderstaande stappen om de webmail te gebruiken:

• Ga naar onze webmail login op https://roundcube.sitepack.io
  • Gebruik je e-mailadres als gebruikersnaam
  • Vul het bijbehorende wachtwoord in
  • Inloggen