Kan ik een domein doorverwijzing aanvragen?

Het is bij ons mogelijk om meerdere domeinen te registeren en deze te laten verwijzen naar je SitePack website of webwinkel.

Stappenplan domein doorverwijzing

Vraag een nieuw domein aan via de admin:

  1. Inloggen
  2. Ga naar "Domein & e-Mail"
  3. Klik op "Domeinen" en op "Registreer domein"
  4. Registreer daar je gewenste nieuwe domein

Maak een nieuw ticket aan bij "Ondersteuning" en voeg daar:

  1. Je domein token toe (alleen bij een verhuizing)
  2. Vermeld dat dit domein moet doorverwijzen naar je website of webwinkel

Ons team zal de domein verhuizing zo snel mogelijk in orde maken en de instellingen goed configureren.

Heeft dit artikel je verder geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem met het opslaan van je feedback, probeer het a.u.b. nogmaals.

Heb je nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op