Hoe kan ik tweewielers en artikelen activeren in CycleSoftware?

Zodra je de API sleutel van CycleSoftware hebt ingevoerd in onze software, is het belangrijk om ook te zorgen dat je een goed aanbod activeert. Dit aanbod activeren kan op verschillende manieren.

Tweewielers activeren via extern aanbod

Ga in CycleSoftware naar Tweewielers -> Voorraad (zoeken). Zoek daar de tweewielers op die je wilt activeren naar de webshop koppeling.

Klik vervolgens op het loepje achter de tweewieler om alle details in te zien.

Hier staat een tabblad E-Commerce, klik daarop. Activeer vervolgens de button "Extern aanbod" om de tweewieler toe te voegen aan de webshop koppeling.

De tweewieler details in CycleSoftware

Artikelen activeren

Ga in CycleSoftware naar Artikelen -> Artikelen Catalogus. Zoek daar de juiste artikelen die je wilt activeren in je webshop:

Zoek artikelen in de CycleSoftware catalogus

Klik vervolgens op de blauwe i om details in te zien van het artikel. Druk vervolgens op het tabblad E-Commerce en activeer daar het E-Commerce vinkje. Je kan hier ook direct de verkoopprijs en actieprijs instellen voor dit artikel.

Activeer de e-commerce checkbox

Tweewielers en artikelen worden ingelezen

Nadat je de tweewielers en aritkelen hebt geactiveerd, kan het nog enkele uren duren voordat ze zichtbaar zijn in de datakoppeling. Wij halen deze gegevens meerdere keren per dag op uit CycleSoftware. Daarna worden ze verwerkt en doorgezet naar je webwinkel.