Waar kan ik de minimum bestelwaarde aanpassen?

Standaard werken we met een minimum orderwaarde van 15 euro per bestelling. Dit is om je te beschermen tegen gratis bestellingen en dit geeft je de mogelijkheid om beter uit de kosten te komen.

Minimale orderwaarde aanpassen

Uiteraard kan je zelf bepalen of je überhaupt een minimale waarde wilt hanteren en hoe hoog die is. Ga hiervoor naar de SitePack admin en klik op Webwinkel. Klik vervolgens linksonder bij Instellingen op Algemeen.

Daar zie je de volgende 2 instellingen staan:

Het activeren van de minimale bestelwaarde en het veld om de waarde in euro's in te voeren. Pas deze instellingen naar je eigen wens aan en sla de instellingen op.

De instellingen zijn direct actief op je webshop.

Klanten zien een nette melding zodra de waarde nog niet bereikt is

In de winkelwagen van je webshop wordt een melding getoond aan de klanten dat ze nog net niet genoeg producten in de winkelwagen hebben.