Hoe kan ik een pakbon genereren voor een bestelling?

Zodra er een bestelling is binnengekomen in je webwinkel, is het mogelijk om alle details in te zien. Ook is het mogelijk om een pakbon voor je order te genereren, zodat je deze kunt gebruiken voor het verwerken van de nieuwe bestelling.

Pakbon genereren en downloaden

Om een pakbon te downloaden, klik op de specifieke bestelling vanuit het bestellingenoverzicht.

Klik vervolgens rechtsboven op "Documenten" en selecteer "Pakbon":

Vervolgens kan je de nieuwe status instellen voor deze bestelling. Standaard hebben nieuwe bestellingen nog niet de "In verwerken" status. Selecteer de nieuwe status en download daarna de pakbon:

De PDF wordt direct voor je aangemaakt en het is mogelijk om deze te printen. Op de pakbon vindt je geen financiële data, alleen de NAW en artikelgegevens met het logo van je webwinkel.