Hoe kan ik 5-sterrenspecialist koppelen aan mijn website?

Wij hebben een gratis integratie met de 5-sterrenspecialist. Deze integratie dient eenmalig opgezet te worden in onze admin. Als de koppeling actief is, importeren we dagelijks je review score.

Integratie activeren

Om te integratie met 5-sterrenspecialist te activeren, volg deze stappen:

• Ga in onze admin naar je website die je wilt bewerken
  • Klik bovenin op "Integraties"
  • Filter op "Marketing"
  • Activeer de 5-sterrenspecialist

Koppeling maken en activeren

Je kan de koppeling activeren door de gegevens in te vullen bij SitePack. Wij hebben de volgende gegevens nodig om een verbinding te kunnen maken:

• API code
  • Klant ID

Deze gegevens kan je bij 5-sterrenspecialist vinden onder:

5-sterrenspecialist Dashboard -> Reviews Beheren -> Review feed.

De instellingen pagina voor deze integratie ziet er zo uit:

Elementen plaatsen voor weergave van reviews

Nadat je de integratie succesvol hebt opgezet, is het tijd om elementen te plaatsen. Bewerk een pagina via de knop "Inhoud" aan de bovenkant van onze admin.

Als je een pagina bewerkt, zie je aan de linkerkant een kopje Elementen -> Integraties. Daaronder kan je nu ook de 5-sterrenspecialist elementen vinden.

Sleep deze elementen op de juiste plek en vergeet niet om je pagina op te slaan. De wijzigingen staan direct live op je website.