Is het mogelijk om kortingscodes of coupons aan te maken?

Soms is het fijn als je via een nieuwsbrief of andere actie een speciale kortingsactie kunt uitzetten. Binnen het SitePack webshop platform is het mogelijk om zelf kortingscodes aan te maken. Deze coupons kunnen dan eenmalig worden ingewisseld bij de online kassa.

Hoe maak ik zelf kortingscoupons aan?

Log eerst in op je SitePack website waarin je kortingscoupons wilt hebben. Voor deze stappen is het van belang dat je al een actieve webwinkel hebt op het platform.

Klik op Webwinkel en dan aan de linkerkant op Kortingscodes. Op deze pagina zie je de reeds aangemaakte kortingscodes voor je webwinkel. 
Als je een nieuwe coupon wilt aanmaken, klik je rechtsboven op "Kortingscode aanmaken".

In dit scherm is het mogelijk om een eigen kortingscode in te vullen. Zorg er wel voor dat deze voor iedere actie uniek is. Je kunt ook een unieke code genereren door op de knop rechtsboven te klikken "Genereer code".

Vul vervolgens de waarde in en geef het aantal coupons in. Deze worden dan aangemaakt in je webwinkel en zijn direct actief.

Welke typen kortingsbonnen zijn er?

Wij kennen momenteel 2 soorten kortingscoupons, dat zijn namelijk:

  1. Vast bedrag (bijvoorbeeld 2,50 euro)
  2. Percentage (of bijvoorbeeld 5% over het bruto totaalbedrag).

Heeft dit artikel je verder geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem met het opslaan van je feedback, probeer het a.u.b. nogmaals.

Heb je nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op