Kan ik een contactformulier toevoegen op mijn website?

Een contactformulier is standaard mogelijk bij iedere SitePack website of webwinkel.

Contactformulier plaatsen

Klik bovenin op inhoud en bewerk een pagina door op het potlood te klikken. Aan de linkerkant onder het kopje "Elementen" zie je het element Contactformulier. Sleep deze uit de linkerbalk naar een plek op je pagina.

Eigen teksten gebruiken

Het is mogelijk om de standaard teksten (zoals Je naam, Je bericht) aan te passen naar eigen teksten. Ga met je muis over het Contactformulier element op de pagina en klik op het tandwieltje aan de rechterbovenkant. Binnen dit instellingen menu kan je velden activeren en teksten aanpassen.