Hoe kan ik social media feeds plaatsen op een pagina of blog bericht?

Het is mogelijk om bijvoorbeeld een Facebook of Instagram feed te tonen op een pagina of blog bericht. Hiervoor hoef je slechts een paar stappen te ondernemen.

Social media instellingen

Controleer of je de juiste urls van je pagina's hebt gekoppeld aan je website. Ga hiervoor naar Website en klik op Social media. Vul daar het Facebook en/of Instagram url in van je eigen pagina's. Ga vervolgens naar Modules en activeer de gratis Social media embed module. Deze module zorgt ervoor dat je de codes kunt gebruiken op je website.

Facebook feed tonen

Als je de Facebook url hebt ingesteld, kan je de Facebook feed plaatsen op een pagina. Gebruik daarvoor onderstaande code:

[facebook]

Twitter feed tonen

Uiteraard is het ook mogelijk om een Twitter feed te plaatsen op je website. Dat kan met deze code:

[twitter]