Hoe kan ik Calendly integreren op mijn website?

Als je gebruik maakt van de externe service Calendly, is het ook mogelijk om een integratie te maken naar die software. Hiervoor hebben wij een koppeling ontwikkeld.

Calendly toevoegen op je website

Om de integratie te maken moet je de volgende stappen volgen:

• Activeer de Calendly integratie
  • Ga naar Inhoud en klik op de pagina waar je de knop wilt plaatsen voor de integratie
  • Bewerk de pagina en plaats de volgende code: [calendly url="__url__" label="Afspraak plannen"]
  • Vervang __url__ met de volledige Calendly url van je eigen pagina
  • Klik op opslaan

Doormiddel van de code wordt er een knop getoond zodat je website bezoekers direct de mogelijkheid hebben om een afspraak in te plannen.