Hoe kan ik een PDF uploaden en invoegen op een pagina?

Als je een PDF bestand wilt uploaden kan je gebruik maken van de Mediatheek. Daar kan je naast afbeeldingen ook een geldig PDF bestand uploaden. Het PDF bestand is vervolgens altijd beschikbaar op je website.

Hoe kan ik een PDF bestand uploaden?

Volg onderstaande stappen om het bestand toe te voegen aan je website:

  • Ga naar de Mediatheek
  • Klik op Media toevoegen
  • Upload je PDF bestand en vul een goede omschrijving in
  • De bestanden zijn beschikbaar in je mediatheek
Heeft dit artikel je verder geholpen? Bedankt voor je feedback! Er was een probleem met het opslaan van je feedback, probeer het a.u.b. nogmaals.

Heb je nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op