Hoe kan ik sponsoren tonen op mijn website?

Sommige website's worden gesponsord door meerdere partijen. Hiervoor hebben we een gratis sponsoren module gemaakt, die iedereen kan activeren op zijn of haar website.

Waar kan ik de sponsoren module activeren?

1. Ga naar de SitePack admin en klik op Modules
  2. Zoek de module Sponsoren
  3. Klik op activeer

Om de sponsoren module goed in te richten kunt u de sponsoren beheren onder de module instellingen. Klik hiervoor op Modules en klik dan het sub-item "sponsoren" aan. Op dit scherm kunt u naar eigen wens een aantal sponsoren toevoegen en beheren.

Hoe kan ik de sponsoren dan tonen op een pagina?

Zodra alle sponsoren zijn toegevoegd in de module instellingen, is het tijd om een pagina aan te maken of te bewerken. Het is vaak het makkelijkste als je een nieuwe pagina aanmaakt met de titel sponsoren. Schrijf een tekst op de pagina en plaats de volgende shortcode op de pagina om de sponsoren te tonen:

[sponsors]

Bovenstaande code zorgt ervoor dat de sponsoren netjes en responsive getoond worden op de aangegeven pagina.

Tip: Vergeet niet om de pagina toe te voegen aan het menu (beheer dit via Uiterlijk -> Navigatie)