Hoe kan ik specifieke producten of merken uitsluiten van verkoop?

Als je de webwinkel volledig gebruikt, dus met een winkelwagen, dan kan het zijn dat je enkele producten en/of merken niet online wilt verkopen. Het is mogelijk om sommige producten of merken uit te sluiten van verkoop.

Hoe schakel ik specifieke producten uit van verkoop?

Om de "Toevoegen in Winkelwagen" knop weg te halen voor een product, moet je de volgende stappen volgen:

• Zoek het product op in de SitePack admin (via de zoekbalk, of via Producten aan de linkerkant)
  • Bewerk het product
  • Klik op Voorraad
  • Activeer daar de regel "Deactiveer de verkoop van dit product"
  • Sla het product op

De wijzigingen zijn direct actief op je website, waardoor klanten het product niet meer kunnen bestellen.

Producten overzicht

In de SitePack admin wordt bij Producten ook getoond of het product te bestellen is in je webwinkel. Staat er een groen vinkje? Dan kan het worden toegevoegd aan de winkelwagen. Als er een rood kruis staat betekent dit dat het product niet te bestellen is vanwege deze instelling.