Hoe kan ik productbundels maken?

Om een hogere omzet te kunnen te realiseren, is het handig om gebruik te maken van productbundels. Een productbundel is een voorgeselecteerd groepje producten die je als set verkoopt. De productbundel heeft zijn eigen verkoopprijs, het is verstandig om een beetje korting te geven aan klanten als ze kiezen voor de bundel.

Hoe maak ik een productbundel?

Om een nieuwe productbundel toe te voegen aan je webwinkel, volg dan onderstaande stappen:

• Controleer eerst of je alle producten hebt aangemaakt die je in de bundel wilt toevoegen
  • Klik daarna op Producten > Bundels
  • Klik op de knop, maak een nieuwe productbundel
  • Voeg de producten toe
  • Vul je nieuwe verkoopprijs in voor deze bundel (Tip: geef een kleine korting!)
  • Sla de bundel op

De productbundel is direct zichtbaar bij de opgegeven producten. Klanten kunnen vanaf nu direct de bundel toevoegen in hun winkelwagen en bestellen.