Waar kan ik de webwinkel API sleutel vinden in CycleSoftware?

Om de producten automatisch in te laden in SitePack, hebben we een token nodig van CycleSoftware. Wij kunnen met het API token de producten van het juiste filiaal direct ophalen uit CycleSoftware en deze importeren in de SitePack Connect omgeving.

Waar kan ik de SitePack sleutel vinden in CycleSoftware?

Om de juiste sleutel te vinden, volg onderstaande stappen in CycleSoftware:

• Login op het juiste account
  • Klik op Beheer -> Instellingen
  • Zoek onder het kopje 'Koppelingen' naar 'Voorraad- en verkoopplatforms'
  • Klik daarna op SitePack.
  • Genereer of kopieer de API sleutel van het gewenste Filiaal.
  • Vul deze API sleutel in bij SitePack

Plak de sleutel in het API sleutel vak en druk op opslaan.

Wij zorgen dat de categorieën en producten automatisch binnen enkele minuten in de SitePack Connect omgeving staan. Mocht dit niet direct werken, neem dan contact met ons voor extra hulp.