Waar kan ik automatische e-mails aanpassen bij webwinkel bestellingen?

Wij sturen op 3 momenten een e-mail naar de klant. Dit gebeurt als er een bestelling is geplaatst, een betaling is ontvangen en de verzendstatus is gewijzigd.

Uiteraard is het mogelijk om de standaard teksten aan te passen.

Webwinkel e-mails aanpassen

1. Ga naar Webwinkel
  2. Klik op E-mail instellingen
  3. Pas de e-mails aan naar je eigen wensen
  4. Klik op opslaan

De nieuwe e-mails zijn direct actief.

Automatische teksten gebruiken

We kunnen ook "shortcodes" vervangen door dynamische teksten, bijvoorbeeld de voornaam van de klant. De volgende codes zijn op dit moment beschikbaar:

• [first_name] - Toont de voornaam
  • [last_name] - Toont de achternaam van de klant
  • [order_overview] - Maakt een tabel van de bestelde goederen
  • [site_name] - Wordt vervangen door je webwinkel naam