Is het mogelijk om mijn klanten op factuur te laten bestellen en betalen?

Het kan handig zijn om klanten achteraf te laten betalen via een factuur. Via ons platform is het mogelijk om dit in te stellen, zonder gebruik te maken van externe partijen.

Hoe kan ik klanten op factuur laten bestellen?

Dit is gemakkelijk in te stellen bij je webwinkel instellingen, volg hiervoor onderstaande stappen:

• Ga naar de SitePack admin
  • Klik op Instellingen -> Webwinkel -> Betaalmethoden
  • Activeer het veld "Activeer betaling achteraf op factuur"
  • Sla de instellingen op

Klanten kunnen vanaf nu direct gebruik maken van deze functionaliteit. Je kan bij de bestelling in SitePack handmatig de betalingsstatus bijwerken zodra de factuur voldaan is.

Let op: Je moet wel zelf de factuur aanmaken nadat de bestelling is binnengekomen. De klant krijgt dus geen instructie om de betaling uit te voeren, zoals dat wel het geval is bij de optie betalen met bankoverschrijving.