Kan ik geïmporteerde categorieën indelen naar zelfgemaakte categorieën?

In sommige gevallen is het gewenst om geïmporteerde categorieën in te delen naar een eigen structuur. Dit kan door gebruik te maken van de indeling functionaliteit binnen categorieën.

Voorbeeld situatie

• Hoofdcategorie (via import)
  • Sub-categorie (via import)
  • Sub-sub-categorie (via import)

Door het toepassen van een nieuwe indeling, kan je de sub-categorie aanpassen en zal de structuur er als volgt kunnen uitzien:

• Hoofdcategorie (via import)
  • Eigen categorie

Implementatie

Maak zelf nieuwe categorieën aan op je website (Structuur -> Nieuw item). Als het om producten gaat, vergeet dan niet het type producten te selecteren en klik op "Opslaan". Bewerk daarna categorie die je wilt linken en klik op "Indeling" en selecteer de geïmporteerde categorie. Vergeet ook niet om deze categorie op te slaan.

De oude categorie zal niet meer zichtbaar zijn binnen je webwinkel en gebruikers worden automatisch doorgestuurd naar de nieuwe zelfgemaakte categorie.