Hoe kan ik de scroll naar boven knop toevoegen of weghalen?

Een scroll naar boven knop wordt vaak rechtsonder in beeld getoond na het scrollen. Deze functie is vooral handig bij de wat langere pagina's, zodat de bezoekers van je webwinkel of website niet helemaal zelf naar boven hoeven te scrollen. Door op de knop te klikken gaat het scherm direct naar boven en kan de gebruiker weer navigeren via je hoofdmenu.

Waar kan ik deze instelling wijzigen?

• Ga naar de admin
  • Klik op Website
  • Ga naar Thema
  • Klik onderin op Effecten
  • Activeer of deactiveer het scroll naar boven effect
  • Klik op opslaan

De wijziging is direct zichtbaar op je website of webwinkel.