Waar kan ik de homepagina aanpassen?

Het aanpassen van de homepage gaat gemakkelijk onder het kopje "Inhoud". Deze staat bovenin het menu.

Hoe kan ik de pagina wijzigen?

Als je de elementen wilt aanpassen van de homepagina, kan je op het potlood klikken. Daarmee kom je direct in onze editor uit om de pagina te bewerken.

Sleep elementen van de linkerkant naar de plek waar je ze wilt hebben en bewerk eventueel de teksten of afbeeldingen.

Instellingen van element

Je kunt ook met je muis over de elementen heen gaan en op het tandwiel rechtsboven klikken. Daarmee open je een kleine pop-up om de instellingen van dat specifieke element te bewerken.

Vergeet niet op de pagina op te slaan, dit kan linksboven door op de groene knop "Pagina opslaan" te klikken.