Hoe kan ik een parallax effect toevoegen aan mijn webwinkel?

Een parallax effect betekent dat de achtergrondfoto blijft "plakken" tijdens het scrollen. Je kan dit met onze thema's gemakkelijk activeren om te kijken of het in je design past.

Welke stappen moet ik volgen?

Het parallax effect is heel makkelijk te activeren, volg daarvoor deze stappen:

• Ga naar de SitePack admin
  • Klik op Website
  • Ga naar Thema
  • Klik op Effecten
  • Activeer de Homepagina parallax
  • Vergeet niet om de instellingen op te slaan

Het effect is direct actief op je website. Mocht je het weer willen uitschakelen, dan kan je daarvoor ook bovenstaande stappen volgen.